NUTRIFERON SHAKLEEDicipta oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima

Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun - Dr. Yasuhiko Kojima. 


Lebih daripada 40 Tahun Penyelidikan
Dr. Kojima berjaya mencipta NutriferonTM selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaian terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain.  NutriferonTM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower.  Boleh didapati secara eksklusif melalui Shaklee.Mengapa pilih Nutriferon Shaklee?
Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee.Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee. Sebagai suatu suplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon iaitu Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojim. Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.Siapa yang memerlukan NutriFeron set ini?
  1. Individu yang ingin kukuhkan sistem imun.
  2. Individu yang menghadapi masalah sistem imun.
  3. Individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
  4. Individu yang apabila sakit (demam), sakitnya (demamnya) akan berpanjangan melebihi seminggu.
  5. Ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.


Bagaimana Nutriferon bertindak?

Nutriferon bekerja dalam 2 cara : segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti & menggerakkan pasukan cari dan musnah dalam sistem imuniti badan.


Testimonial pengguna.Fakta Nutrisi Setiap HidanganBilangan size untuk Setiap Kotak : 30 sachets


Jadual makan
Untuk kesihatan berpanjangan - 1 sachet , setiap hari
Ambil bila perlu...ketika demam menyerang.

(credit to MamaIman @ IbuCergas for sharing)


Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehla hubungi saya dengan menghantar email ke zamilazahari@gmail.com ...terima kasih. InsyaAllah harga istimewa untuk anda dan semestinya FREE DELIVERY!


No comments:

Post a Comment