ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT)


Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.Kelebihan Shaklee Advanced Joint Health
  • Ekstrak Boswellia yang cepat bertindak.
  • Melalui ujian klinikal selama 5 hari, terbukti memberikan keselesaan.
  • Glucosamine dalam bentuk yang paling pekat - menggalakkan pergerakan sendi, memperbaiki fungsi tulang, meningkatkan fleksibiliti, sokongan jangka masa panjang untuk kesihatan sendi.
  • Kombinasi unik nutrient utama untuk kesihatan sendi -zink, tembaga, manganese, vitamin C, masing-masing memainkan peranan yang unik dan kritikal dalam membina kolagen penyambung yang sihat untuk tulang rawan.
  • Mengandungi Chondroitin bebas untuk penyerapan lebih baik Glucosomine.

Fakta Nutrisi Setiap HidanganBilangan size untuk Setiap Botol : 60 biji setiap botol.


Jadual makan
Untuk kesihatan berpanjangan - 2 biji selepas makan , setiap hari

(credit to MamaIman @ IbuCergas for sharing)


Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehla hubungi saya dengan menghantar email ke zamilazahari@gmail.com ...terima kasih.


No comments:

Post a Comment