APA ITU SHAKLEE?


Salam semua,
Sekarang dah ramai orang bercakap tentang Shaklee kan. Ada yang cakap sangat bagus, ada yang cakap memang berkesan. Alhamdulillah.... respon yang diterima dari pengguna Shaklee semuanya positive dan puashati. Dunia hari ini rata-rata dari kita dah mula makan vitamin dan produk kesihatan untuk menjaga kesihatan badan. Almaklum la, sekarang tak serupa dulu. Dulu orang tak layan fastfood, sekarang...fastfood ke, instant food ke semua kita makan. Tu la mudah dapat penyakit.

Jadi, dengan pengambilan vitamin dan nutrient yang betul insyaAllah boleh membantu seimbangkan kandungan zat dalam sistem badan kita. Bila badan sihat, hati pun senang kan.KENAPA RAMAI YANG PILIH SHAKLEE?

Untuk pengetahuan semua, Shaklee adalah satu-satunya produk yang mengamalkan 100% semulajadi. Ianya sangat terkenal dengan "green concept" dan tidak mengandungi "silica gel" dalam botol vitamin. Untuk pengetahuan anda produk semulajadi sangat senang di hadam oleh organ , dan seterusnya mudah diserap masuk ke dalam sistem badan kita.
Dan semestinya, kerana harga produk shaklee yang berpatutan dan masih mampu untuk di beli oleh sesiapa sahaja. Malah pelajar juga mampu memiliki product Shaklee.

Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehla hubungi saya dengan menghantar email ke zamilazahari@gmail.com

No comments:

Post a Comment