SHAKLEE TRIAL PACK


Untuk pengetahuan semua kita ada sediakan trial pack atau pun pek percubaan. Jangan la tanya free ke? Of course ada kos yang perlu dibayar kan. Trial pack ni di jual serendah harga RM80.00 untuk 1 set bergantung kepada set yang diperlukan.

Kita sediakan trial pack ini untuk kemudahan bersama. Tentu ramai yang ragu-ragu dan tak pasti "betul ke menjadi ni?", jadi Shaklee trial pack ni memberi kita peluang untuk mencuba selama sebulan. Sekiranya selepas sebulan kita yakin, kita nak teruskan dan ingin beli lagi...bolehla kita beli full pack pula. Jadi takde siapa yang akan menyesal atau berasa rugi di sini. Cuba dulu baru tau.

Kebaikan trial pack ini adalah untuk kita sama-sama kongsi kebaikan dan kelebihan produk Shaklee. Tak kenal maka tak cinta kan... Harga yang ditawarkan untuk trial pack adalah sangat murah dan berpatutan, student pun ada yang membeli dek kesedaran untuk menjaga kesihatan, stress study kan.

Shaklee Trial Pack di datangkan mengikut set berikut :

SET A   :   Optimum Health set
SET B   :    Breastfeeding set
SET C   :   Confinement set
SET D   :   Skincare set
SET E   :   Set B + ostematrix
SET F   :   Slimming set

...........................dan banyak lagi.

Sekiranya kawan-kawan nak cuba produk Shaklee ni tapi ala-ala tak yakin keberkesanan nya, bolehla cuba trial pack dulu. Nama pun for trial kan. Harga serendah RM80.00 dan akan di hantar terus kepada kawan-kawan in less than 1 week. InsyaAllah.


Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehla hubungi saya dengan menghantar email ke zamilazahari@gmail.com

No comments:

Post a Comment