SET SHAKLEE UNTUK KESIHATAN MENYELURUH WANITA DALAMAN DAN LUARAN

WANITA HIASAN DUNIA...
SEINDAH2 HIASAN ADALAH WANITA YANG SIHAT, PINTAR DAN CERGAS.


Untungnya kita dilahirkan sebagai wanita. Tapi hakikatnya tak mudah menjadi wanita..... Setuju?

Sebenarnya, dalam kehidupan kita sebagai wanita, banyak perkara yang berlaku dan harus kita lalui. Kita memang tak boleh lari dari perubahan hormon, sebab tu kita boleh memberi zuriat. Perubahan hormon berlaku dari peringkat baligh (datang haid ) ke peringkat kehamilan dan sehinggalah menapous (putus haid). Semua peringkat ini memerlukan penjagaan yang rapi.

Kalau tak jaga....apa jadi??? Kesannya kita pun tau....
  • mudah penat dan badan rasa sangat tak bermaya
  • cepat pening, migrain dan emosi tak stabil
  • kerap berkerut, stress, mudah melenting
  • Sakit pinggang, sendi , otot


Dan yang paling tak best.......berat badan naik mendadak dek kerana pemakanan yang tak dijaga.Kenapa kita wanita perlukan supplemen semulajadi ini...........??? Kerana kita tiada masa untuk penjagaan diri sendiri, baik kesihatan mahupun kecantikan. Terutamanya isteri yang juga merupakan ibu , yang berkerja / surirumah, yang berniaga dam semua wanita di luar sana sibuk dengan tugasan harian.

Set Shaklee membantu kita memperoleh kesihatan optimum dengan cara membaikpulih (buang masalah dalaman, gantikan dengan nutrient berkhasiat) dan menjadikan kulit kita lebih bertenaga dan tegang.

Takla nampak tua dari usia.... betul tak?
Pendek kata, bila badan kita sihat dalam, canti dalan..cantiklah luaran nya. Sedap mata memandang.


Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehla hubungi saya dengan menghantar email ke zamilazahari@gmail.com ...terima kasih. InsyaAllah harga istimewa untuk anda dan semestinya FREE DELIVERY!

No comments:

Post a Comment