HILANGKAN SAKIT SENDI, LUTUT DAN KAKI DENGAN ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT)


Kelebihan pengambilan AJHT:

1) Menyokong keselesaan sendi 
Ekstrak Boswellia memberi extra keselesaan sendi dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ia juga anti-radang yang semulajadi.

  2) Bertindak sebagai kusyen 
  AJHT menbantu mengekalkan tulang rawan. Kandungan ekstrak jagung merupakan sumber kepada glukosamina (bahan binaan utama bagi membina tulang rawn dan melincirkan sendi).  Ia juga ditemui di dalam tendon dan ligamen

  3) Memelihara tisu penyambung
  Kandungan zink, tembaga, mangan dan vitamin C boleh memelihara tisu penyambung supaya sentiasa sihat. Kandungan ini jugalah yang membekalkan nutrien bagi menyokong kolagen dan tisu peyambung lain yang memberi kekuatan kepada struktur sendi.


  Keistimewaan Shaklee adalah ... 


  SENTIASA BERKESAN
  • Ekstrak Boswellia yang digunakan dalam Shaklee AJHT bukan sahaja mengandungi asid Boswella AKBA yang pekat bagi menyokong keselesaan sendi, tetapi juga mengandungi bahan semulajadi lain daripada resin Boswellia yang mempunyai bioaktiviti yang lebih baik bila bergabung dengan berbanding AKBA sahaja.
  • 100 % bebas kondroitin bagi penyerapan ekstrak jagung yang lebih baik. (Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yang sulfat kondrotin juga boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina)

  SENTIASA SELAMAT
  • 100% diperbuat daripada sayur-sayuran
  • Bentuk Kaplet yang mudah ditelan
  • Selamat dan Bebas Gluten

  SENTIASA MESRA ALAM
  • Pembungkusan yang bebas bisfenol-A dan dikitar semula.

  Hasilnya menunjukkan bahawa5hari ke seminggu, anda sudah boleh merasai keberkesannya. Ramai yang mengaku selepas AJHT, lutut sudah tak mengeluarkan bunyi 'keriok-keriok' ! 

  Cubalah AJHT... mungkin ia dapat menolong. Insyaallah.

  Untuk kesan yang lebih baik, bolehla di ambil bersama supplemen kalsium OSTEMATRIX.


  Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehla hubungi saya dengan menghantar email ke zamilazahari@gmail.com ...terima kasih. InsyaAllah harga istimewa untuk anda dan semestinya FREE DELIVERY!

  No comments:

  Post a Comment