SET KURUS SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU

Soalan :
Teringin nak kurus tapi saya masih menyusukan anak. Sekarang macam2 produk untuk kurus ada di pasaran. Tak berani nak cuba sebab takut effect baby. Ada tak cara yang terbaik untuk saya kurus walaupun saya masih menyusu?

Jawapan :
Ada....memang betul,ibu menyusu tak boleh telan sebarangan set kurus. Kena tau apa yang diamalkan supaya proses penyusuan tidak terganggu. Dan yang penting biarlah anak kita juga peroleh manfaat penyusuan walaupun ibu makan set kurus. JANGAN kerana nak kurus, keperluan anak kita di abaikan pula.

SET KURUS SHAKLEE untuk IBU MENYUSU mengandungi 3 jenis supplemen penting, khas untuk ibu dan anak. Sama2 peroleh manfaat dan kesan yang positif!

Ibu menyusu hanya perlu amalkan ESP Shaklee + Alfalfa + Lecithin. 

Bagaimana ia memberi manfaat kepada ibu dan anak?

         
Dengan mengamalkan SET KURUS SHAKLEE, ibu bukan sahaja mampu untuk mengembalikan kelangsingan badan tetapi juga berjaya menghasilkan susu ibu yang banyak dan berlemak serta berkhasiat buat si anak. 

3 supplemen yang terkandung dalam set kurus Shaklee untuk ibu menyusu , langsung tidak akan mengganggu proses penghasilan susu ibu, malah ia mempunyai kelebihan tersendiri khas untuk ibu menyusu.


SI IBU SEMAKIN CANTIK ...SI ANAK SEMAKIN BAMBAM

Ramai yang berpuashati... bukan sahaja kurus langsing selepas bersalin, tetapi susu badan juga banyak. Ibu dan anak sama2 peroleh kebaikan dan manfaat. Itu yang penting.

Saya masih ingat lagi, wartawan bertanya kepada saudara Ikhwan, suami Wardina Safiyyah.
"Apa perasaan dapat isteri cantik?" 
Jawab beliau "Lelaki mana yang tak bangga apabila mempunyai isteri cantik"

Itu adalah jawapan tulus dari seorang lelaki dan juga seorang suami. Jadi jom kita sama2 cantik dan kurus untuk suami kita, walaupun masih menyusukan anak.

Saya dan anak saya, Aisyah Zafiyya ( 7bulan), fully breastfeed , Syukran YA ALLAH!


Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehla hubungi saya dengan menghantar email ke zamilazahari@gmail.com ...terima kasih. InsyaAllah harga istimewa untuk anda dan semestinya FREE DELIVERY!
No comments:

Post a Comment