TAK PERLU PAKAI MAKEUP PUN NAMPAK CANTIK JUGA

Semua orang mahukan kulit yang cantik, mulus, bebas jerawat. Tak perlu pakai make up pun nampak cantik juga. Ciri-ciri yang dikatakan kulit wajah yang cantik ialah wajah yang gebu, elastik, tiada cela dan jerawat. Kini anda tak perlu lagi bersusah payah menyediakan ramuan tradisional untuk cantikkan kulit. Kalau anda ada banyak masa terluang boleh saja sediakannya. Kecantikan itu hak milik setiap individu. Dengan Shaklee Collagen Powder anda boleh mendapat kulit yang cantik, sihat dan menawan. Tak perlu lagi dah pakai make up 3 inci, duduk depan cermin hampir setengah jam. 

Emmm..menyediakan Shaklee Collagen Powder memang mudah dan HASILNYA berbaloi-baloi..menjimatkan masa anda di depan cermin dan juga menjimatkan wang kerana tak perlu lagi beli alatan make up yang pelbagai untuk cantikkan kulit. 

Shaklee Collagen Powder Sangat Istimewa Dan Berkesan 
  • Suplemen kolagen semulajadi paling hebat untuk kulit cantik yang mengandungi 4,00-mg proprietari RSS (Red SnapperScale) Collagen iaitu KOLAGEN BERKUALITI TINGGI DAN TULEN yang diekstrak daripada sisik ikan merah 
  • Sisik ikan merah merupakan sumber premium kolagen dengan kadar serapan kolagen yang paling tinggi dan skala pencemaran yang sangat sedikit berbanding kolagen binatang 
  • Kolagen Shaklee bermolekul sangat ringan iaitu kira-kira 1,000 Dalton yang MUDAH DISERAP OLEH BADAN dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan kulit dengan BERKESAN dan menjadikan kulit cantik, muda dan anjal. 
  • Shaklee Colagen Powder MUDAH LARUT dan SEDAP dengan minuman kegemaran anda. Peknya mudah dibawa ke mana-mana sahaja. jadi sangat mudah untuk dapatkan kulit yang cantik.Shaklee Collagen Powder Jadikan Kulit Lebih Cantik Dengan 7 Cara: 

1 . Anti-penuaan = Mengurangkan pori-pori, kedutan dan garis-garis halus pada wajah 

2. Melembapkan = Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan menggelupas 

3. Menganjalkan = Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan kulit 

4. Melicinkan = Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit 

5. Menyuburkan = Menggalakkan kuku yang sihat & kuat, rambut yang tebal dan bersinar 

6. Mencerah = Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit 

7. Menegang = Membantu menegang dan menganjalkan payudara


Jadi.... apa tunggu lagi. Lagipun bahan yang digunakan dalam makeup itu sendiri boleh mendedahkan kita dengan penggunaan bahan kimia. Tak elok untuk kulit kita sebenanrnya.


No comments:

Post a Comment