MAKAN VITAMIN UNTUK ATASI MIGRAIN TAPI AKHIRNYA APA YANG DIA DAPAT?

Alhamdulillah, pengguna produk Shaklee , hanya ingin di kenali sebagai Puan A, memang sangat berpuas hati dengan hasil vitamin Shaklee. Banyak juga set vitamin Shaklee yang puan A beli. Fokus utama beliau adalah untuk masalah MIGRAIN yang kerap sangat menyerang beliau, terpaksa ambil cuti sakit, dek kerana tak boleh bangun mahupun memandu ke tempat kerja. Sayang cuti katanya, asyik-asyik cuti sakit sebab migrain. Ada betulnya juga.

Jom kita baca apa kata Puan A. Beliau bermula dengan set kecantikan wajah kemudian diikuti dengan pengambilan Vitamin E dan ESP. Seterusnya beliau tambah order Vitalea dan BComplex pula.Memang dah banyak juga perubahan yang Puan A rasa sejak-sejak makan vitamin ni. Antara yand beliau perasan sekarang adalah kepalanya kurang sakit apabila balik dari makan tengahari di luar. Perubahan suhu/cuasa panas ke sejuk secara drastik tidak lagi menyebabkan Puan A sakit kepala.

Lagi, kulit wajah suaminya semakin bersih kemerah-merahan dan nampak berseri sehingga ibunya pun menegur sedar akan perubahan tersebut. Untungla encik suami.

Jadi, untuk menjadi lebih sihat, cergas, bebas penyakit..jom makan suplemen! Dan jangan tersalah pilih suplemen tau, kena pilih yang semulajadi, selamat dan Halal sahaja!


credit: K3S


No comments:

Post a Comment