DAFTAR UNTUK MENJADI AHLI


Daftar Sebagai Pengedar Sah Shaklee

Kami mengalu-alukan kedatangan anda ke dalam keluarga Shaklee kami. Kejayaan melahirkan ramai Business Leader yang berjaya memperoleh pendapatan 3/4/5/6 angka adalah kepakaran kami. Kami mempunyai SISTEM yang TERBUKTI membawa ramai pengedar Shaklee di bawah naungan kami berjaya membina EMPAYAR SHAKLEE masing-masing.

Jana pendapatan 5angka bersama Shaklee sekarang!!!!!......
Apakah manfaat dan peluang yang ditawarkan apabila anda menjadi pengedar sah Shaklee?


Program Ganjaran Tunai
Bonus Kumpulan Peribadi (21%)
Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Bonus Kepimpinan (sehingga 6 paras ke atas)
Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.
Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)
Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

Program Kereta
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.Program Konvensyen/ Insentif melancong dalam dan luar negara
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul 
untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen 
berbeza pada setiap tahun. Sila rujuk Brosur Konvensyen/insentif untuk keterangan lanjut.

Kelebihan berdaftar dengan GROUP saya
Bimbingan intensif disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE 
hanya pengedar sah yang berdaftar bersama kami layak menyertai dan mendapatkan 
RAHSIA KEJAYAAN  kami yang tidak terdapat di mana2 GROUP.

Bimbingan OFFLINE - Coaching, Kelas bimbingan disediakan dan kami juga 
mengadakan Misi Road Tour ke setiap negeri di Malaysia.

Kelas blog akan diajar secara percuma untuk ahli didalam GROUP kami dan nama anda akan disenaraikan sebagai pengedar shaklee dalam BLOG Vitamin cantik sihat. 

Kami hanya memilih yang TERBAIK untuk bersama kami. Jika anda adalah yang  
TERBAIK, sertai kami!!!.... 

Kerana anda bakal JUTAWAN kami

Bagaimana nak mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE

Daftarkan keanggotaan anda bersama kami dengan hanya RM65 atau keahlian percuma dengan pembelian 200points (lebih kurang RM660 untuk semenanjung & RM850 untuk Sabah/Sarawak) dan nikmati pelbagai ganjaran menarik:

Makan Sendiri:

  • Kumpul points & dapat cashback
  • Kongsi dengan rakan2 & keluarga

Jana Pendapatan Dari Rumah:

  • Bimbingan dan sokongan berterusan
  • Tutorial dan coaching secara online
  • Kelas-kelas  yang boleh diuruskan di rumah anda sendiri
  • Peluang untuk mempelajari ilmu2 bisnes internet, pemasaran FaceBook, teknik-teknik perniagaan internet terkini, jana pendapatan pasif dan banyak lagi.No comments:

Post a Comment