USAHA UNTUK HAMIL DENGAN MENGAMALKAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Setiap pasangan yang berkahwin mestilah menginginkan cahaya mata yang comel lagi pintar. Kalau boleh nak yang comel seperti Datuk Siti Nurhaliza, nak yang pintar seperti Albert Einstein. Ini contoh la kan. Sebenarnya kita cuma nak bayi yang dikandung itu sihat dan sempurna, itu saja. Semua pun comel.

Namun..... hakikatnya masih ramai pasangan suami isteri yang masih menghitung hari dan masih gigih berusaha ke arah itu. Ada banyak faktor dan sebab. Apa2pun setiap dari kita yang berusaha pasti Allah SWT akan beri mereka 1001 nikmat dan kejadian.


USAHA UNTUK HAMIL DENGAN MENGAMALKAN SET KESUBURAN SHAKLEE


Shaklee ada menyediakan supplemen-supplemen khas untuk membantu pasangan suami isteri dalam usaha untuk hamil sekaligus memperoleh zuriat. Ada banyak sebenarnya namun di sini kita sama-sama kongsikan apa yang sesuai untuk diamalkan.

1. Vitamin E Complex

- vitamin antioksida yang membantu menguatkan sperma!
- menyuburkan organ reproduksi si suami dan si isteri.
- meningkatkan kuantiti sperma kepada lelaki dan mengurangkan risiko kecacatan bayi.
- bantu tingkatkan hormon seks baik untuk lelaki mahupun wanita. dikenali sebagai "vitamin seks"


2. Gla Complex

- bantu menstabilkan hormon wanita.
- bantu mengatasi masalah haid tak teratur.
- bantu wanita menghasilkan cecair serviks yang  subur dan berkualiti (utk bantu sperma berenang dengan baik)3. Zinc Complex

- meningkatkan penghasilan sperma yang lebih sihat dan aktif (boleh berenang jauh dan tahan lasak).
- membantu proses pembentukan hormon testosteron.
- mengekalkan keingina seksual yang tinggi.
- kekurangan zinc boleh mengakibatkan masalh seksual seperti sperma abnormal dan penyakit prostat.Harus di ingat..pengambilan vitamin Shaklee ni adalah salah satu usaha kita untuk peroleh zuriat. Ia tidak menjanjikan comfirm anda kan hamil atau sebaliknya. Sesungguhnya kita yang berusaha ni tentulah Allah SWT tau dan akan beri kita sesuatu dalam apa jua bentuk sekalipun.


No comments:

Post a Comment