PERUT BUNCIT DAN GELEBER TAHAP BILA DUDUK KENA TARIK BAJU KE DEPAN

Ada yang terasa..........??? 
Takperlu malu sebab bukan awak seorang saja yang alami nasib begini. Ramai lagi. 

Perut buncit
Perut geleber
Perut berlipat-lipat
Perut jalan dulu

Ni semua membawa maksud yang sama je iaitu : Sila kempiskan perut kita ye

CARANYA ??? Sila bersenam. Jogging, Sit-Up.
Sejauh mana kita mampu lakukan 2 basic bersenam ini setiaphati tanpa mengelat. Almaklumlah pagi harus bersiap untuk pergi bekerja. Sampai rumah dah petang. mana nak rehat lagi, nak uruskan anak-anak lagi, nak masak untuk makan malam lagi. Mandi pun bila jarum jah dah cecah 9malam...kan?


Ini cadangan ikhlas dari saya. Jimat masa, kos dan tenaga. Awak boleh kempiskan perut dengan mengamalkan secara konsisten dan mengikut cara yang betul.....


Kandungan Protein yang mencukupi membantu kita berasa kenyang dengan lebih cepat apabila makan. Apabila kita berasa kenyang, secara automatiknya otak akan memberi signal untuk tidak berasa lapar atau kurang nafsu makan.

Protein dalam ESP juga menukarkan lebihan karbohidrat kepada pembinaan otot. Maksudnya semakin kurang lemak terhasil dalam badan dan lebih mudah untuk kempiskan perut. 


Pembinaan otot yang sekata seluruh badan membantu membentuk badan yang cantik tanpa kulit menggeleber. Otot juga akan mudah ditukarkan kepada tenaga apabila kita melakukan kerja atau bersenam. Senaman yang konsisten seiring dengan program diet akan memastikan kita kurus lebih cepat dan sihat.


Pengalaman ibu anak 3 KURUS SELEPAS BERSALIN SAMPAI TURUN 20KG!Sebagai penambahan untuk keputusan yang lebih menggembirakan.......cubalah amalkan bersama OMEGAGUARD! - bantu menyahkan lemak serta menstabilkan metabolisma badan kita.
No comments:

Post a Comment